HOTELURI

HOTEL – CLASIC

Amplasat in orasul Sebes, la intersectia DN1 cu DN 7 (Sibiu-Cluj, Sibiu-Arad), Hotelul Clasic va intampina cu stil si eleganta.
Fie ca veniti in interes de afaceri (orasul Sebes avand o industrie infloritoare) sau pentru turism, Hotelul Clasic raspunde exigentelor dumneavoastra cu rafinament si bun gust.Hotelul dispune de 28 locuri de cazare la cele mai moderne standarde, restaurant, bar, pizzerie-crama construita in anul 1903.Intemeiat de colonistii sasi, Sebesul Sasesc (Muhlbach) a fost unul din cele mai importante orase din Transilvania, atestat documentar din 1387. Zidurile cetatii (Turnul octogonal), Biserica evanghelica, Casa Zapolya, sunt doar cateva din obiectivele turistice care merita atentia dumneavoastra.

E lesne de inteles ca ceea ce te va atrage la Hotelul Clasic este atmosfera primitoare, de bon-ton
cu camere spatioase si curat mirositoare, unde orice coltisor te va intampina cu detalii bine gandite,
ce fac parte din apanajul unui bun gust fara cusur.

TARIFE :  
camera single cu mic dejun   170 RON
camera dubla cu mic dejun   190 RON
Hotel Clasic Sebes dispune de 28 de locuri de cazare la nivel de 3 stele, la cele mai moderne standarde, restaurant 3 stele, bar, pizzerie-crama
construita in anul 1903.Din peisajul natural al teritoriului nu lipsesc terasele joase sau abrupte naturale care dau specific deosebit reliefului, context
in care se inscrie exceptionalul monument architectonic creat pe malul drept al raului Sebes denumit Rapa Rosie, denumire data dupa culoarea intense rosie si violacee.
Teritoriul municipiului Sebes este intersectat de paralela 46*41’
latitudine Nordica si de meridianul 23*36’ longitudine estica.

Related posts

Motel Dacia

admin

Hotel Nicky ***

admin

HOTEL – EKA

admin

Leave a Comment