DIN ORAS UTILE

SPITALUL MUNICIPAL SEBEȘ

Spitalul Municipal Sebes este situat în centrul ţării, organizat pe o gamă largă de specialităţi, asigurând servicii medicale la circa 60.000 de locuitori, pe un teritoriu arondat de circa 120 km în diametru.

Spitalul are  231 de paturi spitalizare continua plus 15 paturi spitalizare de zi si 8 paturi insotitori, asigurând servicii medicale pentru orașul Sebes și un număr de 15 comune.

Structura spitalului permite acordarea de servicii medicale de specialitate pentru nou nascuti, copii si adulti din orasul Sebes, din imprejurimi, dar şi din alte judeţe, având în organigramă structuri de specialitate medicală diversificată, complementare cu organizare proprie, dar care pot acționa și în cadrul unor echipe multidisciplinare, tinand cont de posibila adresabilitate  data de zona geografica cu potential turistic in care se afla spitalul.

Din punct de vedere funcţional, activităţile manageriale, administrative, de aprovizionare, economico-financiare, de transport şi gospodăreşti sunt asigurate corespunzător structurii organizatorice aprobate de MSP.
Activitatea clinica se realizeaza prin activităţi de diagnostic şi tratament pentru pacienţi in specialitatile aflate in structura spitalului.

Dotarea cu mobilier de spital s-a asigurat aproape in toate compartimentele, cu exceptia ambulatoriului de specialitate si a dispensarului TBC. S-au reabilitat clădirea spitalului, farmaciei si interioarelor.

Serviciile medicale sunt asigurate de o echipă ce reuneşte peste 263 de angajaţi, dintre care 56 sunt medici cu specializare în toate ramurile medicale de bază: pediatrie, chirurgie pediatrica, ortopedie pediatrica,ORL, dermatovenerologie, reabilitare medicala, infectioase, cardiologie, neurologie, medicină de urgenţă, anestezie şi terapie intensivă, epidemiologie, servicii paraclinice etc.

Locație Spitalul Municipal Sebeș:

Spitalul Municipal Sebeș
Adresă: Sebeș-Alba, Str. Șurianu, nr.41
Telefon: 0258.731.712
Fax: 0258.731.705
E-mail: spitalul_sebes@yahoo.com

Secția Fizioterapie Sebeș
Adresă: Sebeș-Alba, Str. Călărași, nr.10
Telefon: 0258.732.821

Secția Neurologie Sebeș
Adresă: Sebeș-Alba, str. Aviator Olteanu nr. 17
Telefon: 0258.732.703

Secția Psihiatrie Sebeș – Petrești
Adresă: Petrești, Sebeș-Alba, str. Energiei
Telefon: 0258.743.831

Secția Pediatrie Sebeș
Adresă: Sebeș-Alba, Str. Surianu nr. 20
Telefon: 0258.731.665

Related posts

BUNUL SIMT SI EDUCATIA

admin

8-13 mai: Festivalul Internațional „Lucian Blaga” la Sebeș. Grigore Leșe și Iris, printre invitați. PROGRAMUL

admin

Din lipitor de afise……..postac pe FACEBOOK

admin

Leave a Comment