DIN ORAS STIRI

Politia locala Sebes – cum aplica unii agenti legea dupa bunul lor plac.

Poliţia Locală Sebeş s-a dotat recent cu un autoturism nou, Dacia Duster, care a fost inscripţionat prima data gresit, prin scrierea incorectă a unui cuvânt din denumirea instituţiei si ce sa vezi daca tot l-au inscriptionat gresit au zis sa-l dea spre folosinta la nimeni altul decat agentul IACSA AUGUSTIN STEFAN.

In data de 29.10.2018 pe la orele 12.30 in timp ce se plimba asa el prin oras cu noul Duster au intrat si pe str. Stefan cel Mare ……deci retineti ora 12.30 nu dimineata cand nu se poate circula deloc pe aceea strada ……si ce sa vezi dintre toate masinile parcate acolo fix masina mea i-a stat in cale asa cum se vede in poza de jos .

Nu celelalte masini care erau parcate pe partea stanga cu botul invers sensului de circulatie. Pai domnul  IACSA AUGUSTIN STEFAN legea aia pe care o tot invoci flegmatic este aceeasi pentru toti ..nu doar pentru cine vrei tu. La masina din fata mea i-a scris un proces verbal gresit….. pentru ca daca mie mi-a dat litera H din lege la doamna i-a dat alta litera care nu era in lege……a facut lege speciala ptr  dansa…..

Pai atunci cand veniti dimineata la munca de la Vintu de Jos cu masina personala  …aia „volcswagen ” si o lasati in parcare la primarie sau pe str. Viilor unde aveti sediul….. parcarea aia nu-i ptr masina personala …… e pentru noi cei care venim cu probleme ….. ca de nu cred ca Primaria Sebes va rezervat loc acolo…..

Si daca tu …..ditamai politistul local ai loc de parcare rezervat cand vi la munca cu „volcswagen-ul ” eu de ce sa nu vin la munca cu masina….. pentru ca spre deosebire de tine eu am nevoie de ea prin prisma muncii pe care o intreprind…. tie ti s-a dat de la primarie ditamai Dusterul nou sa te dai cu el prin Sebes.

Ma gandeam ca daca tot iti place sa te plimbi prin Sebes cu masinuta noua…. poate iesi si dimineata cand in orasul acesta super mare nu se poate circula si facem 1km de strada cat are Lucian Blaga in 40 min……ca de nu te poti da jos din masinuta sa dirijezi circulatia.

Poate prin plimbarile alea pe care le faci prin vechiul burg sasesc …. te uiti pe partea stanga si vezi un semn de circulatie…….e un cerc rosu taiat …….no ala zice la lege ca aolo e stationarea interzisa…….deci de e plin de masini?…….

Si daca tot ati facut stadulete mititele si trotuare largi ….. poate la vreunul ii trece prin capisor sa faca si sens unic…… ca uite….ce sa vezi… unii mai vin si cu masina la munca…..unii dimineata isi aduc copiii la scoala …si ce sa vezi a ajuns Sebes-ul mai aglomerat ca Parisul…… sau chiar Londra ca am vazut ca nu ai probleme cu masinile parcate pe stanga ……..poate vorbesti cu domnul primar si da o lege …sau poate te lasa pe tine sa o scrii… sa se circule pe stanga….sa fim toti macar englezi…….daca tot nu vrem sa plecam din tara asta.

Zilele astea o sa va arat cateva filmulete cu circulatia din Sebes…… asa poate o sa ajunga si la domnul primar si va lua decizii …..sa va scoata la dirijat circulatia……sa faca sensuri unice…..sa faca parcari…….etc.

P.S. Chiar daca voi supara pe unii  nu am folosit in aceasta relatare pronumele de politete pentru ca nu-l merita………si el daca aplica legea cum vrea si eu am ales sa nu-l folosesc.

 

Related posts

Papanasi prajiti, cu branza de vaci, dulceata si smantana.

admin

Înturnatul, mâncare specifică satelor pastorale de pe Valea Sebeşului

admin

SPITALUL MUNICIPAL SEBEȘ

admin

Leave a Comment