DIN ORAS STIRI Uncategorized UTILE

Conform politistului local Ivan Nicolae politia locala nu are competenta de a stabili legalitatea unui autoturism

Conform declaratiei date in instanta azi de catre politistul local Ivan Nicolae…..politia locala nu are competenta de a stabili daca o masina incalca regulile de circulatie.

Va mai aduceti aminte de personajul din imagine?……Azi 13.03.2019  am avut la judecatoria Sebes a doua infatisare in procesul pe care l-am intentat politiei locale . Si ce sa vedeti in instanta nu a venit persoana din imagine ci colegul lui de munca care a stat in masina…. Ivan Nicolae.

Si acum sa va povestesc ce aberatii a putut debita acest politist… tineti minte numele….poate o sa-l intalniti ..IVAN NICOLAE.

Si acum va descriu cu lux de amanunte ce a putut declara sub juramant :

  1. str. STEFAN CEL MARE  din Sebes nu are unul din semnele de circulatie oprire interzisa sau stationare….dar are linie continua pe toata lungimea strazii. Mai jos va atasez o poza cu str. STEFAN CEL MARE azi la ora 12.10 unde o sa vedeti prima minciuna.


Vedeti acolo in poza a doua se vede masina politiei…..deci pentru cine nu stie ….aia de acolo este linie discontinua. Asta a fost prima minciuna.

La intrebarea avocatului meu daca masinile trase pe partea cealalta se afla in legalitate sau nu oprite ce credeti ca a raspuns?….. CA POLITIA LOCALA NU ARE COMPETENTA LEGALA SA STABILEASCA DACA O MASINA ESTE OPRITA LEGAL SAU NU…..  deci ei au competenta legala doar la masina mea? sau nu am inteles eu bine?

Deci dragii mei de azi puteti merge pe partea stanga si puteti opri pe partea stanga ca politia locala nu va poate amenda …ca nu are competenta.

Eu zic ca nu are nici-un fel de competenta pe partea de circulatie pentru ca nu au cursuri de legislatie rutiera…. nu poti fi competent doar pe jumatate de cod rutier si pe restul nu.

Cum v-ati ales competentele pe care le aveti asupra aplicarii codului rutier?….ati dat cu banul?

Va spun eu ca poate legea voastra nu ati citit-o……..ca si politie locala aveti competente in aplicarea hotararilor de Consiliu Local…. ptr ca daca ati avea competente ca si un politist ati putea opri in trafic masina.

Deci daca voi nu puteti stabili legalitatea unei masini care este stationata cum puteti sa emiteti amenzi?

Politistul local Ivan poate veni pe str. Stefan Cel Mare sa dea amenzi atata timp cat el nu stie cum arata o linie continua si una discontinua….aici ceva vina are nevasta ca la matematica nu i-a invatat…. sau ca sta. aia nu are niciun semn care sa-mi interzica sa opresc sau sa stationez.

Masina nu este oprita de-a latul drumului in asa fel incat sa stanjeneasca circulatia.

2. A doua miciuna este: a sustinut in fata instantei ca masina mea era singura care incurca circulatia pietonilor si a masinilor.

Ori inainte de a veni la masina mea a scris o amenda masinii care era mai in  fata……problema este ca intrucat asa cum a recunoscut ca el nu are competenta…. a gresit litera si articolul din lege… si a fost nevoit sa o anuleze. Probabil de nervi ca nu a gasit litera ……a venit la mine la masina ……si mi-a scris amenda cu singura litera pe care o stia…..

3. In fata instantei a sustinut ca a fost sunat de Doamna Moga, locatara de pe str. Stefan cel Mare, nr. 2. Nimic mai fals….au fost sunati duminica cand era blocata poarta si nu putea iesi din curte. Atunci ei s-au deplasat si era o masina parcata in dreptul portii.. restul e istorie…

Daca erau chemati de doamna Moga trebuiau sa spuna sau sa o cheme pe reclamanta. 

Pai „politie locala” daca nu aveti competenta de a stabili daca o masina este oprita legal sau nu…… ocupati-va cu altceva…udati florile in oras, poate patrulati pe la periferie ,pe acolo pe unde se arunca gunoaiele……poate impiedicati sa nu se mai arda cauciucurile si sa se polueze atmosfera.

Lasa-ti politia sa-si faca ea datoria…pentru ca are competenta legala…..in legea aia a voastra de functionare scrie ca sunteti ajutoarele politiei nu sunteti pe acelasi nivel cu ei……spre deosebire de voi…..ei au macar scoala.

Va urma……….

PS. Oricum amenda o sa o plateasca nevasta ca e vina ei. Daca ii lasa repetenti in clasa a II-a cand erau liniutele acum nu trebuia sa pierd timpul prin judecati.

Related posts

DESTINAŢII CU GUST : Plăcintă cu ceapă şi plăcintă cu prune şi gris, reţete tradiţionale de pe Valea Sebeşului

admin

Floriile – ce semnificaţie are la români cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele?

admin

GREEN CELL – Celula verde pentru laptopul tau

admin

Leave a Comment