STIRI Uncategorized UTILE

GREEN CELL – Celula verde pentru laptopul tau

Marca Green Cell a fost creată dintr-o pasiune pentru mobilitate. Filozofia celulelor verde este de a permite utilizarea computerelor, smartphone-urilor și a altor electronice de consum – fără interferențe și în timp ce îndeplinesc cerințele de performanță ridicată. Datorită standardelor înalte, brandul a câștigat recunoașterea clienților și, începând din 2013, sa dezvoltat în mod dinamic – crescând treptat cota de piață. Portofoliul include în principal produse destinate alimentării dispozitivelor mobile. Specializarea în tehnologia li-ion a însemnat că oferta mărcii acoperă aproximativ 97% din modelele de baterii de laptop disponibile pe piața europeană și este în continuă extindere cu produse complementare pentru încărcarea și acumularea de energie electrică pentru electronice de consum. Misiunea brandului este de a lansa produse de pe piață, care satisfac clienții și răspund așteptărilor lor crescânde în ceea ce privește calitatea și fiabilitatea. Alăturați-vă Revoluția cu celule verzi și simțiți puterea energiei proaspete!                                          Misiune                                                      Viziune  Oferim energie proaspătă! Facilităm mobilitatea într-o lume digitalizată. Oferim o a doua viață dispozitivelor și, datorită acestui fapt, produsele noastre contribuie la reducerea cantității de deseuri.

 

 Odată cu dezvoltarea, vrem să participăm tot mai mult la digitizarea vieții noastre și să participăm la revoluția privind stocarea energiei și viitoarea mobilitate.

Acum si in Romania aveti posibilitatea de a va inlocui bateriile la laptop, scule electrice,drone,ups-uri, aspiratoare etc…. prin SC EUGEN SERVICE COMPUTER SRL, SEBES, STR. STEFAN CEL MARE, NR. 2, JUD. ALBA sau online pe www.acubat.ro.

Related posts

Lasă gunoiul vecinului acolo unde vecinul însuşi l-a pus

admin

Floriile – ce semnificaţie are la români cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele?

admin

BUNUL SIMT SI EDUCATIA

admin

Leave a Comment